Pode Uturn lamp

Heeft er ooit al eens een lamp een diepe buiging voor je gemaakt? Nou, Uturn doet dat gewoon. Dit markante lichtobject verbindt een tafelblaadje door een royale boog met een subtiele spot. Ideaal om een leuke souvenir aan te lichten, of iets anders dat je dierbaar is.

 

Hier vindt u de prijs voor de Uturn lamp. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

625

Loading...

Beschrijving

Pode Uturn lamp

Heeft er ooit al eens een lamp een diepe buiging voor je gemaakt? Nou, Uturn doet dat gewoon.

Dit markante lichtobject verbindt een tafelblaadje door een royale boog met een subtiele spot. Ideaal om een leuke souvenir aan te lichten, of iets anders dat je dierbaar is.

Uturn staat op een cirkelvormige voet die in zijn vorm aansluit bij de bogen in het frame. Hij is verkrijgbaar in twee fraaie epoxykleuren: Charcoal en Biscotti. Eén ding is zeker: met Uturn haal je niet zomaar een lamp in huis, maar een stijlvolle woonaccessoire, die bovendien niet te beroerd is om een ander in de spotlight te zetten.

Kenmerken

  • De afmetingen van de Utrun zijn:
    • Breedte: 54 cm.
    • Hoogte: 136 cm.
  • De Uturn lamp is verkrijgbaar in 2 kleuren:
    • Biscotti
    • Charcoal

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Pode meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hier vindt u de prijs voor de Uturn lamp. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 54 × 54 × 136 cm
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

54 cm.

Diepte

54 cm.

Hoogte

136 cm.

Uitvoering

Uturn lamp kleur: Biscotti, Uturn lamp kleur: Charcoal