fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

ACTIE Rolf benz

Stof voordeeleditie

Diverse Rolf Benz meubelen*
nu extra voordelig geprijsd

* De actie is geldig op de Rolf Benz Linea + Rolf Benz 310 + Rolf Benz Ego + Rolf Benz Mioko + Rolf Benz Onda + Rolf Benz Nuvola + Rolf Benz Nova + Rolf Benz Mera + Rolf Benz Plura + Rolf Benz Volo + Rolf Benz 640 + Rolf Benz 641

De Rolf Benz Linea bank

De Rolf Benz LINEA combineert een helder design met ongeëvenaard zitcomfort. Een bijzonder designdetail is de moderne poot die in roestvrij staal of in zwart gespoten metaal verkrijgbaar is. Dit is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten. Samen met de comfortabele fauteuil en de bijpassende gestoffeerde voetenbank maakt dit meubel van elke thuis een oase van heldere stijl en goede smaak.

De Rolf Benz 310 bank

Met zijn minimalistische vormgeving brengt de Rolf Benz 310 als compacte losse bank elke purist gegarandeerd in vervoering – en valt daarnaast op door zijn uitzonderlijke aanpassingsvermogen. Hij is niet alleen ongecompliceerd en veelzijdig te combineren, maar overtuigt bovendien door zijn aangename zitcomfort. De Rolf Benz 310 kan heel eenvoudig passend bij uw ruimte geconfigureerd worden en aan uw woonstijl worden aangepast.

De Rolf Benz Ego bank

et de Rolf Benz EGO Type G kiest u voor een klassiek ontwerp. Opvallend zijn de rechte  zijelementen met de daartussen geplaatste rugleuning. Ontdek de enorme verscheidenheid van de Rolf Benz EGO Type G als wooneiland of als klassieke losse bank. Type G heeft een zeer  ruime keuze aan zijelementen. De breedte daarvan heeft een bepalende invloed op de totale  afmetingen van de bank en kan voor kleinere ruimtes ook ruimtebesparend gekozen worden

De Rolf Benz Mioko bank

De monochrome kleurschema’s van Rolf Benz MIOKO creëren indrukwekkende sfeerbeelden in uw woonomgeving: van lichtend wit via aardewarm terra tot koel nachtblauw. Deze bank overtuigt door zijn ingetogen elegantie en helderheid. Losse poten of voetspangen in bijpassende kleuren onderstrepen de visuele vastberadenheid.

De Rolf Benz Onda bank

Het organisch gevormde programma voor conceptuele banken Rolf Benz ONDA schept een unieke plek. Een plek waar men tijd voor zichzelf vindt. Tijd om datgene te doen waar men zin in heeft. Rolf Benz ONDA is een modulair bankenprogramma dat met zijn organische vormen, de aantrekkelijk opulente en toch moderne uitstraling spontaan enthousiast maakt. Niet op de laatste plaats ook dankzij de vele keuzemogelijkheden, waardoor u uw heel persoonlijke wensen wat banken betreft in vervulling kunt laten gaan.

De Rolf Benz Nuvola bank

Het comfortsysteemprogramma Rolf Benz NUVOLA combineert grenzeloze vrijheid met een ongedwongen nonchalance en transformeert beide in een gevoel om beet te pakken en te genieten. Een groot aantal vrij te combineren, afzonderlijke elementen biedt u de ruimte om al uw ideeën in een stijlvaste ambiance te realiseren.

De Rolf Benz Nova bank

Kenmerkend voor de moderne vormentaal van Rolf Benz NOVA is de insluiting van de zachte zitting- en rugleuningstoffering door de hoogwaardig ingewerkte, omlopende siernaad. Lichtheid wordt geheel naar uw smaak samengesteld door filigrane diagonale poten of een omlopend metalen frame.

De Rolf Benz Mera bank

De Rolf Benz MERA overtuigt met kleine dimensiesen grote lichtheid: slanke poten en een fijngebouwd frame laten de vorm van de bank zweven. En dankzij het bijzonder zachte zitcomfort voelt dit ook precies zo aan. Zelfs op een klein oppervlak biedt de bank veel plaats voor persoonlijke voorkeurend, want u kunt kiezen uit 2 zithoogten, verschillende bekledingsvarianten en een frame met een structuurlak in zilver, verkeerszwart, ombergrijs, marrone metallic en glanzend chroom. Optionele extra kussens ronden het totaalbeeld af en completeren het volledige spectrum van welbehagen.

De Rolf Benz Plura bank

De Rolf Benz PLURA past zich altijd aan uw comfortwensen aan. Dat is mogelijk dankzij het afneembare zijelement, de draaibare zitting en de traploos naar achteren en boven toe verstelbare rugleuning. Of het nu gaat om zitten, loungen, relaxen of slapen – uw spontaniteit is niet aan grenzen gebonden. Als u de rug naar boven klapt, verandert de Rolf Benz PLURA in een fauteuil met hoge rugleuning. Klapt u het zij-element neer en draait u de zitting, dan wordt de Rolf Benz PLURA een comfortabele longchair.

De Rolf Benz Volo bank

De Rolf Benz VOLO biedt veel mogelijkheden voor het creëren van spannende bankopstellingen. Als modulair en flexibel bankensysteem vervult het speciale wensen qua comfort en de bekledingsoptie Lounge Deluxe is gemaakt voor alle liefhebbers van een ongedwongen uiterlijk. Iedereen die waarde hecht aan een rustig oppervlak, vindt optimaal comfort bij de Lounge Plus-vulling.

De Rolf Benz 640 stoel

De tijdloze zitsculptuur Rolf Benz 640 verenigt het royale gemak van een fauteuil met de filigrane esthetiek van een stoel en kan daarom zowel aan een eettafel als afzonderlijk in een ruimte worden gezet. De met ingetogen armleuningen vormgegeven kuipvorm is met fraaie siernaden bezet.

De Rolf Benz 641 stoel

Net zo goed in vorm als zijn populaire voorganger, alleen iets meer ongedwongen. De nieuwe stoelfauteuil Rolf Benz 641 combineert het beproefde design van de succesvolle Rolf Benz 640 met een nieuwe, trendy bekledingslook en een uiterst zacht zitcomfort en zorgt er op deze manier voor dat u niet alleen goed op de stoel zit, maar ook in de stoel – en niet alleen even, maar zelfs urenlang. De opvallende plooivorming geeft deze stoel een nonchalante uitstraling en zorgt voor een aangename sfeer in de woonomgeving.

Actievoorwaarden

Diverse Rolf Benz modellen nu verkrijgbaar in verschillend kleuren stof voor een gunstige voordeelprijs.

 • De actie is geldig op de modellen: de Rolf Benz Linea + Rolf Benz 310 + Rolf Benz Ego + Rolf Benz Mioko + Rolf Benz Onda + Rolf Benz Nuvola + Rolf Benz Nova + Rolf Benz Mera + Rolf Benz Plura + Rolf Benz Volo + Rolf Benz 640 + Rolf Benz 641
 • Alle stofgroepen verkrijgbaar voor de prijs van de goedkoopste stof!
 • Prijsvoorbeelden:
  • Rolf Benz Linea bank Actieprijs in stof van actie vanaf €3488,-
  • Rolf Benz Ego bank Actieprijs in stof van actie vanaf €5556,-
 • De actie is geldig van t/m 31 maart 2024.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties.
 • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
 • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden 

LEES MEER over de actie artikelen