LEOLUX WOONACCESSOIRES

De Leolux woonaccessoires maken een subliem totaalplaatje

Elk interieur is een compositie. Een geheel van elementen, groot en klein, die samen een sfeer neerzetten. Uw sfeer. Voor een subliem totaalplaatje biedt Leolux u een ruime keuze aan accessoires. Creëer een prachtige basis met een hoogwaardig karpet en breng de finishing touch aan met een mooi sierkussen of fijne plaid. Met de accessoires van Leolux voelt uw interieur pas echt compleet. Bezoek de Leolux Selectstore bij De Donjon en ontdek de mogelijkheden.

Een prachtige basis met een hoogwaardig Leolux karpet

De Leolux karpet collectie biedt verschillende opties in maten, kleuren en motieven. Een heel mooie keuze is het karpet Patna. In zes warme kleuren, met een accentkleur die in kleine lusjes door het karpet is verwerkt. De Patna is vervaardigd uit viscose, wat zorgt voor een schitterende glans.

Een Leolux kussen voor het perfecte plaatje

Voor het perfecte plaatje ontwikkelde Leolux een zeer complete kussencollectie. Zo zijn er bijvoorbeeld de Cosy Cushions. Deze op maat gemaakte kussens zijn leverbaar in verschillende afbeeldingen, in elke Leolux bekleding en meerdere afwerkingen. Dus waarom zou u kiezen voor kussens van het schap?

De Leolux woonaccessoires bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom de prachtig vormgegeven woonaccessoires van Leolux bewonderen. Deze designobjecten passen binnen vele verschillende woonstijlen.

Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste woonaccessoire die uw interieur compleet maakt. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de woonaccessoires van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie