Leolux Flint hoekbank

Ontdek de perfecte samensmelting van vorm en functie met de Leolux Flint hoekbank. Met zijn subtiel gebogen lijnen en veelzijdigheid in opstellingen, brengt de Flint een vleugje organische elegantie in uw interieur.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de hoekbank Flint (element 3-zits + chaise longue) uitgevoerd in Beams stof. De Flint hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

6.155

Loading...

Beschrijving

Leolux Flint hoekbank

Stap binnen in de wereld van functionele schoonheid met de Leolux Flint hoekbank. Met zijn verfijnde rondingen en doordacht ontwerp is de Flint een waar kunstwerk in vorm en functie.

Dit uitgebreide programma biedt een scala aan mogelijkheden. Met banken, divans en aanbouwelementen kunt u eindeloos variëren en zowel grote als kleine opstellingen creëren. Denk aan een strakke hoek van 90 graden of een spannende schuine combinatie, de keuze is aan u. De organische vormen van de zittingen en armdelen geven de Flint een uitnodigende uitstraling, die nog eens versterkt wordt door de royale losse zitkussens. Hierdoor is de Flint een bron van energie in elke ruimte, een designstuk dat zijn eigen plek opeist met kracht en allure.

Naast zijn esthetische pracht is de Leolux Flint ook een duurzame investering. Vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en met oog voor detail, staat de Flint garant voor jarenlang zitplezier.

Ontdek zelf de veelzijdigheid en comfort van de Leolux Flint hoekbank. Bezoek onze showroom bij De Donjon en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden. Onze toegewijde interieuradviseurs staan klaar om u te begeleiden naar de perfecte hoekbank die naadloos aansluit op uw woonwensen. Stap binnen in onze showroom(s) en geef uw interieur een stijlvolle impuls met de Leolux Flint.

KENMERKEN

 • Het programma omvat een groot aantal banken, divans, aanbouwelementen en een poef, gestoffeerd in stof of leer.
 • De Flint hoekbank is zelf samen te stellen uit diverse elementen.
 • De overige afmetingen van de bank zijn:
  • Diepte: 92 cm.
  • Hoogte: 76 cm.
 • De siernaden worden naar wens uitgevoerd in een afwijkende kleur.
 • De bank wordt standaard geleverd met Fino poot in aluminium.
  • Optioneel (tegen meerprijs):
   • Poot Fino in epoxykleuren
   • Poot Titan in black chrome of epoxy kleuren.
 • Daarnaast kiest u voor de aluminium poot Fino (optioneel in de Leolux Epoxykleuren) of voor de poot Titan (standaard in Epoxykleuren, optie in Black Chrome).
 • Optioneel (tegen meerprijs): voor langere gebruikers de Flint banken, elementen en poef leverbaar met hogere voetjes (+ 2cm).

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Leolux meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
 
Hier vindt u een prijsindicatie voor de hoekbank Flint (element 3-zits + chaise longue) uitgevoerd in Beams stof. De Flint hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.
Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf u ideale Flint bank samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

Extra informatie

Afmetingen 92 × 272 × 76 cm
De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Diepte

92 cm.

Hoogte

76 cm.

Designer

Beck Design