Loading...

Leolux Klaar bijzettafel

De glazen bijzettafel Klaar is een samenwerking tussen Leolux, ontwerpers Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum.

 

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.595

Loading...

Beschrijving

Leolux Klaar bijzettafel

Onweerstaanbaar vakmanschap.

De glazen bijzettafel Klaar is een samenwerking tussen Leolux, ontwerpers Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum. Elk exemplaar is een object op zich. Ieder tafeltje wordt namelijk met de mond geblazen. De kleurenschema’s staan vast, maar het verloop van de kleuren is voor elke tafel uniek.

Kenmerken
  • Drie kleurenschema’s: Nougat, Lapis en Mottle
  • De dikte van het glas varieert tussen 4 en 10mm
  • Voorzien van een gravure die de samenwerking van Leolux en het Nationaal Glasmuseum zichtbaar maakt.
  • Klaar is mondgeblazen en elk exemplaar is uniek. Putjes, luchtbellen en krasjes horen bij het ambachtelijke productieproces.

 

Design:  Studio Truly Truly

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Leolux bijzettafel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie

Designer

Studio Truly Truly