Loading...

Leolux Mayon fauteuil

De verende armen zorgen dat u zich lekker ontspannen kunt nestelen in Leolux Mayon fauteuil . Ze vormen bovendien een ingebouwd hoofdkussen, wanneer u even lekker wilt liggen.

Hierboven vindt u de prijs voor de Leolux Mayon fauteuil bekleed met stof en leder. De Mayon fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen.  Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Mayon fauteuil samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

2.7152.945

Loading...

Beschrijving

Leolux Mayon fauteuil

De naam Leolux Mayon herinnert aan klassieke en hemelse sferen. En dat is precies wat deze serie belichaamt: eigentijds charisma met een verheven zitbeleving. De organisch golvende rondingen van de armen en de rug, voorzien dit compact vormgegeven model van heel eigenzinnige kenmerken.

Uit de eerste samenwerking tussen de Duitse designer Christian Werner en Leolux ontstond een fauteuil met een geheel eigen gezicht. Innovatief, compact en edel is de Leolux Mayon uitgevoerd.
De verende armen zorgen dat u zich lekker ontspannen in de hoek van de banken Leolux Mayon kunt nestelen. Ze vormen bovendien een ingebouwd hoofdkussen, wanneer u even lekker wilt liggen. De Leolux Mayon is aan alle kanten even rijk en gedetailleerd. De Leolux Mayon fauteuil werd uitgevoerd met exclusieve aluminium poten, een tactiele zadelsteek en de stoffeerbewerking “Points” aan de buitenkant van de armen en de rug. Het maakt de Leolux Mayon tot een luxueuze verrijking voor elk interieur.

Kenmerken

 • De fauteuil heeft de afmetingen:
  • Breedte: 81 cm.
  • Diepte: 85 cm.
  • Hoogte: 84 cm.
 • De zithoogte van de Mayon fauteuil is 44 cm.
 • De Leolux Mayon heeft een rijke uitstraling door stijlvolle ‘Points’ stoffering
 • Extra comfort door de mee-verende armen.
 • Mooie aluminium poten in drie hoogtes (standaard, – 2 cm en + 2 cm) (Optioneel leverbaar in alle Leolux lak- en epoxykleuren. (M.u.v. Brush & Metallicbrush)
 • Zitdiepte optie van – 2 cm

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Mayon fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u de prijs voor de Leolux Mayon fauteuil bekleed met stof en leder. De Mayon fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Mayon bank samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie

Designer

Christian Werner

Breedte

81 cm.

Diepte

85 cm.

Hoogte

84 cm.

Zithoogte

44 cm.

Uitvoering

Stof, Leder