/
Leolux Scylla fauteuil

Leolux Scylla fauteuil

1.750

Een goed verhaal blijft boeiend. Het wordt gedeeld zonder dat de tijd er vat op krijgt. Scylla van Leolux is zo’n succesverhaal. Een ‘classic’ van ontwerper Gerard Vollenbrock, geïntroduceerd in 1996 en nog altijd geliefd.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Leolux Scylla fauteuil laag in stof met leer op de arm. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.750

Loading...

Beschrijving

Leolux Scylla fauteuil

Met herinneringen aan “De Stijl” ontwierp Gerard Vollenbrock deze oer-Nederlandse Scylla.

In 1996 tekende Gerard Vollenbrock voor het ontwerp van de Leolux Scylla fauteuil. Vollenbrocks motto “heldere eenvoud en elegante vorm” is duidelijk zichtbaar in de Leolux Scylla. De beheersing van vorm-, ruimte- en materiaalgebruik passen uitstekend in de traditie van Hollandse nuchterheid, relativerende humor en gestileerde vormgeving.

Hij voorzag het sobere ontwerp van een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt en stoere beklede armsteunen. Het zijn de kleine details en de perfectionistische afwerking die zorgen dat dit ontwerp ook na vele jaren gemakkelijk elke toets doorstaat. Want alleen onder die voorwaarde ontstaat echt tijdloos design.

Kenmerken

  • De Scylla is leverbaar als fauteuil met hoge of lage rug en als poef.
  • De arm van de fauteuil wordt uitgevoerd in leer.
  • Het frame wordt uitgevoerd in chroom. Optioneel: epoxy.
  • Moeite met kiezen? Onze specialisten combineerden voor u de serie “Stories” .
  • Bekroond als Goed Industrieel Ontwerp 2011.

Design: Gerard Vollenbrock, 1996

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Leolux fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Leolux Scylla fauteuil laag in de actie stof Spazio.
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Scylla fauteuil samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

 


Actie: nu tot €385- korting op de Scylla fauteuil

Leolux heeft voor u een mooie actie op de Scylla fauteuil hoog, Scylla fauteuil laag en de Scylla poef. Profiteer van de actieprijzen bij aankoop van de Scylla met de leersoorten Senso, Danza en Raffino en de stof Spazio.

Voorwaarden kortingsactie Scylla fauteuil

  • De actie is zowel geldig op de Scylla fauteuil hoog, Scylla fauteuil laag als de Scylla poef. 
  • De actie is geldig op de leersoorten Senso, Danza en Raffino en de stof Spazio.
  • De actieprijs wordt bepaald door het bekledingsmateriaal van de zitting en rug.
  • Armen en zijkanten mogen afwijken, maar de actieprijs blijft uitsluitend geldig bij uni-toepassing of combinatie met: Spazio, Senso, Danza of Raffino.
  • Prijsvoorbeeld: Scylla fauteuil hoog geheel in Raffino leer van €2480,- voor €2095,- en in stof Spazio (met armleggers in Senso leer) nu van €1865,- voor €1795,-

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie

Designer

Gerard Vollenbrock