Leolux Tampa salontafel

Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos

Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos. Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. De Leolux Tampa salontafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Leolux Tampa salontafel

De Tampa tafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities.

Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen. De bladen worden namelijk uitgevoerd in eiken, noten, marmer, glas of lak. Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kenmerken

  • De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: “Bean” in glas of lak (naar keuze), “Ovo” in eiken, noten of lak, “Round in marmer of lak, en “Double Round” in dezelfde materialen en een glazen onderblad.
  • De bijzettafel “Round” wordt uitgevoerd in eiken, noten of lak. Leolux geeft elk onderstel standaard een zwarte poedercoat-laag (E2200 Nuit), maar ook elke andere epoxykleur kan worden ingezet voor een persoonlijke touch.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. De Leolux Tampa salontafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden. u ziet hier de Leolux Tampa salontafel in Leolux lak

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie